In cursul serii, in jurul orelor 18.50, a fost anuntat prin apel la 112 un accident rutier produs, intre un autoturism și o căruță in care se aflau 2 persoane, pe raza localității Plugari.

La locul accidentului s-au dirijat urmatoarele echipaje: ambulanța SAJ B2 cu asistent de la substația Vlădeni, un echipaj de prim ajutor calificat și autospeciala pentru transport victime multiple de la Detașamentul 1.

“In urma evaluării victimelor, au fost transportate pentru investigații și tratament de specialitate la UPU a Spitalului” Sf. Spiridon” cele 2 persoane din căruță:

“L.M. , sex F, 58 ani – pasager in căruță – policontuzionat, traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conștiență, hematom occipital, traumatism toracic, contuzie abdominală.

Al doilea pacient, M.M. , sex M, 48 ani, căruțaș, policontuzionat, cu contuzie toraco-abdominalontuzie coapsa dreapta.fracturi costale vechi. Etilism acut.Fără leziuni cu necesar de internare în Sp nostru. Ambii au fost trimiși la neuro pentru contuzii cranio-cerebrale