Un bărbat din Alba este acuzat de procurori că a violat sau agresat sexual mai multe fetiţe, inclusiv de 6 sau 8 ani, faptele întinzându-se pe durata câtorva ani, potrivit datelor prezentate într-un comunicat transmis, vineri, Agerpres, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, unul dintre actele sexuale ar fi fost comis alături de soţia sa. Iniţial, conform procurorilor, în data de 10 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unui abuz de natură sexuală, comis în urmă cu aproximativ 5 ani, fiind dispusă, în 19 mai, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru comiterea infracţiunii de viol.

“S-a reţinut astfel că, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreţinut cu aceasta acte de natură sexuală şi un raport sexual”, se arată în comunicatul transmis vineri.

sursa: Meta, Copiii Statului Eşuat