Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iași, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări, în perioada 20 aprilie – 5 mai 2023.

În perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, ora 14.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare), Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iași, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează exclusiv în format electronic, în intervalul menționat, pe adresa de email [email protected].

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

– Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina (1340 locuri);

– Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca (300 locuri).

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi consultate accesând link-ul: https://is.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-scoli-postliceale-ale-mai.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Iaşi, la numerele de telefon: 0232.302.114 și 0232.302.115.