Andreea Banică a criticat aspru condițiile de transport de la Aeroportul Internațional Iași, fiind nevoită să își care bagajele în autobuz pentru a-și onora invitația de a cânta la un concert. Artista a constatat la sosirea pe aeroport că șoferul nu poate întra în zona respectivă pentru a o prelua. Vedeta și-a expus problema pe Instagram.

“Este ireal!!! Sunt mulți neștiutori ca mine în acest autobuz. Nici măcar nu știu unde ne duce… Aeroport cu o conducere de râs, cu oameni care dau din

cap și nu știu nimic, care nu au nici o răspundere! Este anormal să iau un avion până aici și să fiu pusă să trag de bagaje prin autobuze, pentru că nu poate ajunge mașina să mă ia de la sosiri de unde îi poate lua pe alții culmea, de unde m-a luat de atâtea ori. Suntem luați de proști și tratați ca proștii! Dacă aș fi știut, mi-aș fi făcut alt plan (nu mai zburam sau îmi trimiteam bagajele cu mașina). Nu e prima oară când pe acest aeroport pățesc ceva. Să reamintesc cum mi s-a făcut un control corporal (am fost pipăită pe sâni)!!! Da, exact cum auziți! Verificată dacă am silicoane probabil. Am trecut peste acel episod neplăcut însă observ că pe acest aeroport încă se întâmplă multe nereguli. Nicio informație spre ajutorul oamenilor! Nici una. Una peste alta, sunt minunată de acest respect pe care ni-l oferă cei din aeroportul din Iași. Jur că eu așa ceva n-am pățit””, a scris artista Andreea Bănică la Instastory.