Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au identificat cei doi conducători de motociclete care la data de 19 august 2023, în jurul orei 23:00 nu au oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii.

Astfel, primul
conducător auto, un tânăr de 24 de ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1450 lei pentru neoprirea la semnalul polițiștilor și neacordarea priorității de trecere pietonilor care au acest drept și cu amenda în cuantum de 6000 lei pentru conducerea motociclului pe trotuarul pietonal. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul condus.

Celălalt conducător auto, un tânăr de 20 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă de 580 lei pentru neoprirea la semnalul polițiștilor și cu amendă de 2000 lei pentru conducerea motociclului pe trotuarul pietonal. De asemenea, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.