Intr-un material publicat in data de 21 noiembrie, cu titlul foto/ Tramvaiele din municipiul Iași circulă pe un butoi cu pulbere! Călătorii habar nu au la ce pericol se expun, prezentam cititorilor starea REALĂ a șinelor de tramvai din zona Copou.

Conducerea CTP, cea care ieri ne transmitea un Drept la Replică prin care susținea ca distorsionăm realitatea, că nu se știe de când sunt făcute fotografiile din materialul prezentat și că șinele de tramvai de pe porțiunea BCU-Triumf sunt modernizate in perioada 2008-2022 (detalii aici: Drept la replică transmis de către CTP Iași referitor la starea șinelor de tramvai din municipiul Iași), a revenit la “sentimente mai bune” astăzi, astfel încât echipajele de intervenție au fost mobilizate în timp record pentru a efectua reparații la șinele de pe bulevardul Carol I.

Faptul că a doua zi după publicarea materialului cu pricina deja se lucrează nu face decât să demonstreze, dacă mai era nevoie, ca redacția noastră a informat corect cetățenii. Așa mobilizare, mai rar!

Iată imaginile surprinse astăzi pe bulevardul Carol I:

LIVE-ul publicat aici:

https://fb.watch/oso2SgCoqC/