Alexandru Rățoi, un tânăr polițist din Botoșani, se află în stare gravă după ce a fost accidentat în misiune acum două seri.

Alexandru efectua un semnal regulamentar de oprire în trafic iar un alt autoturism care s-a angajat în depășire l-a izbit în plin.

A fost transportat la Spitalul Județean Botoșani dar la scurt timp a fost solicitată o aeronavă SMURD care l-a transportat la Spitalul Floreasca din București.
Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați polițiști, Dani Cek, a lansat un apel la bunătatea oamenilor, pentru Alex.

Tânărul nu are o situație materială prea bună, fapt pentru care este necesară o sumă mare de bani în vederea acoperirii costurilor care se impun. Familia ia în considerare transferul polițistului la o unitate spitalicească din Viena.

Este și MARE nevoie de sânge!

Polițistul are fractură de bazin si, cel mai grav, un edem cerebral pentru care s-a constituit o echipă de medici pentru a vedea ce măsuri se pot lua.
Pentru cine vrea să doneze sânge, specificați numele Alexandru Rățoi, aflat la Spitalul Floreasca DIN București, momentan internat pe ATI.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚 𝐨 𝐬𝐮𝐦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐢, 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐚𝐦𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐞:

RO25 BRDE 070S V476 9063 0700
Rățoi Cătălina

Vă rugăm să distribuiți și să îl ajutați, Alexandru are doar 24 de ani, toată viața înainte și își desfășura activitatea cu dedicare!