Șefa UPU SMURD Iași, Prof. Dr. Diana Cimpoeșu a anunțat un accident rutier petrecut în această dimineață, în jurul orei 4:40, la Gorban, Iași.

“Inițial, apelul 112 a venit cum că 3 tineri au sărit dintr-o mașină însă la al 2 lea apel am aflat că de fapt a fost o coliziune intre 2 autoturisme. La caz au fost trimise 2 echipaje SAJ tip B2 de la Răducăneni și un echipaj de Terapie intensivă mobilă, însă cel din urmă a fost intors din drum. Într-un autoturism se aflau 2 persoane iar în cel de-al doilea se aflau 3 persoane. Din cele 5 persoane implicate doar două au necesitat ingrijiri medicale și transport la spital. O femeie a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” transportată de către ambulanța SAJ tip B2 și un minor a fost dus la Spitalul de Copii “Sf. Maria”, a detaliat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Minorul ajuns la Spitalul de Copii “Sf. Maria” este policontuzionat, stabil hemodinamic, se continuă investigațiile, a anunțat biong. Alina Belu, managerul unității medicale.