Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață la Trifești, Iași. Potrivit datelor transmise de către Prof. Dr. Diana Cimpoesu, au rezultat cinci victime. Printre acestea, și un bebeluș de 3 luni.

ISU IASI: Un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier au rezultat 5 victime, conștiente cooperante și neîncarcerate. În urma evaluării medicale la fața locului, victimele au fost transportate la spital. La locul solicitării a acționat din cadrul inspectoratului o autospecială pentru transportul victimelor multiple, o ambulanță tip C – TIM și o ambulanță tip C de la SAJ Iași. Cazul a fost coordonat de către medicul SMURD.

“Copil de 3 luni merge cu o ambulanță SAJ tip B, împreună cu un medic rezident la Spitalul de Copii “Sf. Maria“, un alt copil, de 17 ani, cu traumatism la genunchiul stâng, va merge cu ambulanța SAJ tip B la aceeași unitate medicală. Un adult, de 37 ani, pasager dreapta spate, cu traumatism la genunchiul stâng și traumatism cranio-cerebral împreună cu un alt adult de 25 ani, șofer, traumatism de coloana lombară vor fi preluați la UPU Spitalului “Sf. Spiridon”, fiind transportați cu o ATVM (autospecială pentru transport victime multiple). Ultimul adult, în vârstă de 20 ani, pasager spate, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștientă, policontuzionat, preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă și transportat la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași, a transmis sursa citată.

IPJ Iasi: La data de 07 mai a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN 24 C, în afara localității Trifești, a avut loc un accident rutier.

La fata locului polițistii au stabilit faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un mal de pământ.

În urma evenimentului, cinci persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se faptul că nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.