Patru bărbați care munceau la un bloc nou de pe Aleea Sadoveanu din municipiul Iași au ajuns la spital după ce au căzut cu tot cu schelă. Aceștia au suferit mai multe traumatisme și momentan se află în investigații, la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași. 

“In serviciul UPU SMURD momentan sunt evaluați 4 pacienți, victime ale unui accident de muncă prin cădere de la aproximatov 5 m înălțime, de pe o schelă la un șantier al unui bloc în construcție.

Un pacient nepalez în vârstă de 30 ani, policontuzionat, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiența, contuzie toracica forte, in observație cu pneumotorax drept, fractură de gambă stângă pentru care efectuează CT.

Al doilea pacient, ⁠cetățean român, 51 ani, policontuzionat, cu traumatism cranio cerebral cu pierderea stării de conștiență, contuzie toraco abdominală forte, observație fractură deschisă femur stâng, fractura cot drept.

Al treilea pacient, ⁠44 ani, cetățean român, policontuzionat, cu fractură cot stâng l, traumatism cu plagă contuză antebraț drept.

Cel de-al patrulea pacient, un bărbat de 35 ani, cu un traumatism cranio cerebral fără pierderea stării de conștiență, cu escoriatii occipitale, escoriatie omoplat drep, contuzie stern”, a detaliat Prof. Dr. Diana Cimpoesu, șefa UPU SMURD Iași.

Foto ilustrativ.