In jurul orelor 12.30 a avut loc un accident rutier intre 2 autoturisme la iesirea din Motca spre Cristesti. La locul interventiei au fost dirijate 1 echipaj de prim ajutor de la Pascani, 1 echipaj SAJ C2 si 2 echipaje SAJ B2. La locul solicitarii au fost gasite 6 victime, constiente, neincarcerate. Toate victimele au fost transportate la CPU Pascani. Prof. Dr. Diana Cimpoesu a detaliat starea victimelor dupa cum urmeaza:

  1. B.V.M., 65 ani – pasager fata dreapta. Preluat si transportat la spital de catre echipaj EPA Pascani cu diagnosticul de contuzie toraco-abdominala, traumatism pumn stang.
  2. S.M., 11 ani – pasager spate dreapta. Preluat si transportat la spital de catre echipaj SAJ C2 cu diagnosticul de policontuzionat.
  3. S.N., 47 ani – pasager fata dreapta. Preluata si transportata la spital de catre echipaj SAJ C2 cu diagnosticul de contuzie coloana cervicala, contuzie toracica.
  4. S.G., 50 ani – sofer. Preluat si transportat la spital de catre echipaj SAJ B2 cu diagnosticul de policontuzionat.
  5. I.I., 70 ani – pasager spate dreapta. Preluat si transportat la spital de catre echipaj SAJ B2 cu diagnosticul de policontuzionat.
  6. S.M., 79 ani – sofer. Preluat si transportat la spital dr catre echipaj SAJ B2 cu diagnosticul de policontuzionat.