Durere fără margini pentru familia micuței în vârstă de doar 4 ani, victima unui accident auto petrecut aseară la Frătăuții Vechi. Fetița a trecut la ingeri, cu toate că medicii de la Spitalul de Copii din Iași au făcut tot ce le-a stat în putință să o salveze.

“Pacienta transferată de la Suceava, victima unui accident rutier, a decedat în cursul zilei de astăzi. Echipa medicală a depus eforturi susținute de menține funcțiile vitale dar din nefericire nu s-a reușit manevra de resuscitare. Echipa medicală și-a dorit din tot sufletul să salveze acest copil”, a declarat biong. Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” Iași.

Reamintim cititorilor că marți seara, un grav accident auto a avut loc în județul Suceava, la Frătăuții Vechi, acolo unde, în urma unei șicanări in trafic, un bărbat aflat pe scaunul din dreapta a decedat pe loc. Fetița în vârstă de doar 4 ani a fost proiectată prin parbriz, fiind grav rănită. Ea fusese adusă astăzi cu un elicopter SMURD la Iași, la Spitalul de Copii.

Dumnezeu să o odihnească în pace!