După tragicul eveniment auto petrecut ieri seară la Țibana, trei fete cu vârste între 11 și 14 ani au fost rănite, două în calitate de pietoni, cealaltă se afla în autoturism, pe scaunul din dreapta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Copii “Sf. Maria” Iași, Dr. Solange Tamara Roșu, dintre cele două fetițe în vârstă de 11 ani, una a ajuns în stare critică la Unitatea Primiri Urgențe, fiind resuscitată la locul accidentului. Aceasta a fost inițial internată la Terapie Intensivă însă a intrat în stop cardiorespirator, a fost din nou resuscitată dar din păcate nu a mai putut fi salvată.

Cea de‑a două fetița, în vârstă tot de 11 ani, a suferit un politraumatism grav iar medicii sunt rezervați în privința evoluției acesteia, având în indice de severitate mare. Este internată pe secția de Terapie Intensivă. Cea de‑a treia victima, o adolescență în vârstă de 14 ani, pasageră în dreapta‑faț în autoturism, se află momentan internată pe secția de Ortopedie, a fost supusă investigațiilor, are o fractură la nivelul membrului superior dar cu stare generală bună.