Dacă zilele trecute, o cunoscută vloggeriță se dădea expert în sănătate publică, mai nou pare a fi nutriționist și dietetician, scuipând în sân cu gândul la mâncarea pe care pacienții o primesc la un anume spital din dulcele târg al iesilor despre care putem spune că doamna în cauză pare să aibă ceva personal că doar nu putem crede că astfel îi mulțumește din nou “sfintei doctorițe” despre care vă spuneam într-o ediție trecută că i-ar fi “îndreptat ridurile”.

Doar că din postarea vloggeritei, cum altfel decât scrisă cu Caps Lock, reiese că ar avea nevoie urgentă de o diplomă în geografie sau chiar oftalmologie deoarece confundă grav Iașul cu Suceava, Ploiești, Odobești și Constanța. Iată pozele cu pricina din care lipsește, stupoare! chiar imaginea care a îngrețoșat-o cel mai mult pe stimabila în cauză.

PS: știm că pe cititorii noștri îi roade tare curiozitatea să afle mai multe despre “Sfânta doctoriță” astfel încât le promitem un material de-a dreptul incendiar din care vor afla detalii interesante despre “salvările miraculoase”.