Un șofer de autobuz din capitală a fost surprins în această după amiază în timp ce bate cu bestialitate un alt bărbat, livrator de mâncare. Soferul a coborât din autobuz nervos şi l-a luat la bătaie pe livrator. Incidentul a avut loc în jurul orei 18:00 pe şoseaua Mihai Bravu din Bucuresti.

Pasagerii au început să filmeze întreaga scenă, în timp ce ţipau la şofer pentru a-l lăsa în pace pe biciclist, asta pentru ca nimeni nu a putut interveni, soferul blocand usile autobuzului. Potrivit martorilor, bărbatul i-ar fi rupt şaua bicicletei cu care livratorul se deplasa pentru a livra mancarea, dar şi o pereche de ochelari pe care o purta.

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă, un conflict, în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm urmatoarele:

În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale.”, au transmis poliţiştii.