Tânărul Valeriu Stoilov era cercetător la Centrul de Economie Montană “CE-MONT” din Vatra Dornei și a murit in data de 15 martie inainte de operatia la cot la care fusese programat.

Potrivit Monitorul de Suceava, directorul medical al Spitalului Municipal Vatra Dornei, dr. Cristian Rusu, a declarat că Valeriu Stoilov a fost internat luni, 13 martie, și programat pentru intervenția chirurgicală pentru data de miercuri, 15 martie.

„S-au făcut toate analizele și investigațiile preoperatorii, totul era în regulă, pacientul nu avea nici o suferință anterioară cunoscută. După anestezie a intrat în stop cardiorespirator, inițial reversibil”, a declarat dr. Rusu. După manevrele de resuscitare pacientul a ieșit din stop, dar l-a făcut pe al doilea, a fost resuscitat o oră și jumătate, dar din păcate n-a mai răspuns.

Mama tânărului este devastată și spune că anestezia i-ar fi ucis unicul fiu. Femeia iși strigă durerea și speră să afle adevărul din spatele acestei tragedii.

mai multe detalii aici:

https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2023-03-16/Un-tanar-cercetator-in-varsta-de-28-de-ani-a-murit-dupa-anestezie-pe-masa-de-operatie-la-Spitalul-Municipal-Vatra-Dornei