Cinci pisici și trei câini din interiorul unui apartament situat într-un bloc de locuințe din municipiul Suceava, strada Narciselor au decedat în urma intoxicării cu fumul produs de un incendiu izbucnit duminica la prânz. La locul indicat au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Echipajul pentru descarcerare a acționat pentru deblocarea ușii, urmând pătrunderea binomului de stingere în interiorul apartamentului.
Incendiul se manifesta în interiorul apartamentului cu degajări mari de fum. Binomul de stingere împreună cu binomul de căutare salvare au pătruns în interiorul apartamentului pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru căutarea victimelor.
Incendiul a fost lichidat și s-au ventilat spațiile inundate cu fum din interiorul apartamentului. Unei pisici i s-a administrat oxigen de către echipajul SMURD B2, aceasta având semne vitale, fiind ulterior preluată de către un reprezentant al adăpostului “Casa lui Patrocle”, fiind transportată la un cabinet pentru tratament de specialitate.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza efectului termic generat de un acumulator electric, lăsat nesupravegheat.