“Fază” demnă de cascadorii râsului sau curat ghinion? Un tânăr din Iași a fost prins în flagrant după ce a furat telefoane mobile și încărcătoare dintr-un magazin, sărind apoi peste un gard și încercând să scape. Numai că oamenii legii au fost la timpul potrivit și la locul potrivit astfel încât i-au stricat “treburile” iar tânărul s-a trezit în mâinile acestora, cu cătușele puse.

“La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au prins în flagrant un tânăr de 19 ani, din mun. Iași, care ar fi sustras dintr-o societate comercială, de pe raza municipiului Iași, 5 telefoane mobile, un încărcător și 9 cabluri de alimentare.

Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări.Prejudiciul în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost recuperat integral și restituit proprietarului.

În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeași dată, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.La data de 18 ianuarie a.c., tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.