UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România. Încă de la început, s-a pus accent pe respectarea unui set de valori etice pentru că UTILBEN se dorește a fi un model antreprenorial demn de urmat, cu un impact pozitiv în societate. Așadar, aniversarea a 18 ani de istorie a fost dedicată oamenilor care au cu adevărat nevoie de ajutor și susținere.

Pentru a sărbători această zi specială, echipa UTILBEN din Iași s-a angajat într-o acțiune de voluntariat. Angajații companiei au făcut bine à la UTILBEN prin implicare socială ca mulțumire pentru succesul înregistrat în cei 18 ani de experiență în industria utilajelor. Colectivul UTILBEN din Iași a ajutat asociația Star of Hope. Pentru echipa UTILBEN, această organizație a reprezentat o oportunitate de a le da o mână de ajutor oamenilor care încearcă să facă lumea mai bună și, totodată, de a experimenta o zi atipică de lucru.


Star of Hope este o asociație caritabilă care îmbunătățește calitatea vieții copiilor nevoiași și a celor cu dizabilități. Scopul organizației este de a le oferi tuturor adolescenților o șansă de a crește într-un mediu favorabil, în care să se poată dezvolta armonios, să fie apreciați și să aibă posibilitatea de a trăi sentimentul de incluziune, atât în comunitatea din care fac parte, cât și în societate.
Echipa UTILBEN de la sediul din Iași a construit o structură din lemn care va fi folosită pentru activități recreative de care să se bucure copiii cu nevoi speciale. Ziua de voluntariat a fost încununată de voie bună și zâmbete, odată ce copiii care fac parte din organizația Star of Hope s-au întâlnit cu voluntarii UTILBEN.


Compania UTILBEN are 18 ani de experiență în domeniul utilajelor agricole și de construcții, 4 sedii și 120 de angajați. Din dorința de a le oferi clienților posibilitatea de a găsi tot ceea ce au nevoie într-un singur loc, UTILBEN a creat un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie.
Portofoliul de produse și servicii UTILBEN include utilaje noi și second-hand, atașamente și accesorii, piese de schimb, service, închiriere de utilaje și soluții de finanțare. Pe site-ul utilben.ro , sunt peste 30.000 de produse de la brand-uri de renume internațional.