Cinci persoane, dintre care una a rămas încarcerată iar alta a fost găsită in stare de inconștiență, au fost implicate intr-un eveniment rutier petrecut in judetul Suceava, pe șoseaua de centură , de la “Zidul Morții” spre Pătrăuți.

Din primele informații, este vorba despre un singur autoturism implicat, răsturnat in afara părții carosabile.

Persoana găsită in stare de inconștiență, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost declarată decedată. Celalalte patru victime (tineri, toți in vârstă de 19 ani) vor fi transportate la UPU Suceava.

Intervine modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

Update!

“In urma accidentului de la “Zidul Mortii ” la Spitalul Judetean au ajuns 3 tineri in varsta de 19 ani politraumatizati, constienti, stabili , care sunt in investigatii dar dupa o prima evaluare vor necesita internare si un al 4 lea tanar de 19 ani cu contuzii minore.
In urma investigatiilor toti cei 3 pacienti politraumatizati au mers direct in salile de operatie : unul cu fracturi multiple la nivelul membrului superior si membrului inferior drept deschise , in sala la ortopedie, alt pacient cu traumatism abdominal – lezare splenica si fracturi de bazin in sala la chirurgie si al treilea avand cea mai importanta leziuni o ruptura vasculara a mers in sala la chirurgie vasculara
Al 4 lea pacient nu a necesitat internare”, au transmis reprezentantii Spitalului Judetean Suceava.