Un tanar in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei in data de 8 martie din cauza unor dureri ale cotului, in urma unei accidentari involuntare in cadrul unui meci de fotbal alaturi de prietenii lui. In urma investigatiilor medicale, acesta a fost programat pentru o interventie chirurgicala in cadrul Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru data de 15 martie 2023 acolo unde tanarul s-a si prezentat, la data stabilita.

Doar ca tânărul a decedat in timpul interventiei chirurgicale din motive momentan necunoscute!

Lucratorii de politie din cadrul Politiei Municipiului Vatra Dornei au demarat cercetarile in acest caz, in cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei, sub aspectul savarsirii infractiunii de “ucidere din culpa” !

La aceasta ora, directorul spitalului Municipal Vatra Dornei, dl. Valentin Stan a fost contactat telefonic, dar a refuzat sa raspunda pentru a avea o pozitie manageriala, iar subordonatii acestuia au spus ca nu pot declara nimic pana la aflarea rezultatelor necropsiei care va avea loc maine, 16.03.2023!

Valeriu Stoilov avea domiciliul in judetul Neamt si avea functia de cercetător la Centrul de Economie Montană “CE-MONT” din Vatra Dornei!

“Odihneste-te in pace, drag coleg” este unul dintre zecile de omagii aduse in mediul online de catre colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov!

Sursa: Radio Dorna