Un tânăr de 21 de ani din Botoşani a fost bătut atât de rău într-un apartament de trei indivizi, încât a sărit pe geam de frică.

Băiatul a fost preluat de o ambulanţă şi trasportat la Urgențe, însă medicii au decis trimiterea lui la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după câteva ore.

„Pacientul a ajuns cu mai multe contuzii, declarativ, în urma unei agresiuni şi a unei căderi de la înălţime. A fost supus mai multor investigaţii de către o serie de specialişti. În urma acestora a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură de corp vertebral cu tasare. S-a luat decizia direcţionării lui către centrul universitar Iaşi”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, medic de gardă în cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii au fost informaţi de caz de cadrele medicale, fiind declanşată imediat o anchetă, după cele declarate de tânăr.

Oamenii legii au identificat trei tineri, aceştia fiind coduşi la sediul IPJ petru a li se lua declaraţii. Potrivit polițiștilor, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

sursa/foto: monitorulbt.ro