Un preot dintr-o parohie din județul Ialomița a murit în urma unei intervenții chirurgicale efectuate în Marea Britanie. Familia nu are bani însă, pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în țară ca să îl poată înmormânta creștinește astfel încât membri ai parohiei au lansat un apel umanitar pentru cei care vor și pot să ajute.

“Doamne ajută iubiți credincioși ! Cu adâncă durere în suflet, consiliul parohial anunță trecerea la cele veșnice a părintelui paroh Turda Nicolae parohul Parohia Sfântul Spiridon Ialomița ! Adresăm sincere condoleanțe familiei dânsului ! Parintele a decedat la vârsta de 52 de ani în urma unei intervenții chirurgicale efectuate în Anglia! Rugăm din toată inima să ne ajutați să-l aducem acasă la parohia zidită de dânsul unde va avea să-și doarmă somnul de veci! Transferarea trupului neînsuflețit necesită costuri la care nici noi si nici familia nu permitem a le achita! Totalul acestora se ridică la suma de 5000€, cei care l-ați iubit și îndrăgit rugam să ne sprijiniți pentru a-l aduce acasă pe îndrăgitul nostru părinte ! Donațiile se pot face în contul parohiei sau la pangarul bisericii!

🖤Detalii cont: RO38PIRB46001N1577001000 Lei Swift/BIC PIRBROBU

🖤Detalii la numărul de telefon 0771302305 sau pe whatsapp

Cei care doriți să vă luați rămas bun de la părinte și să aduceți un ultim omagiu,vom afișa imediat ce apucam să-l aducem în țara, programul prohodirii părintelui!”, au transmis reprezentantii biroului de presă din parohia Sfantul Spiridon.

Odihnă veșnică !