Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Vodă vine în întâmpinarea solicitărilor viitorilor părinti prin organizarea unui nou curs “Școala Părinților” vineri, 29 aprilie, în Amfiteatrul B3 al spitalului, începând de la ora 10:00.

Este recomandată participarea ambilor viitori părinți, informațiile fiind de maxim interes, primite direct de la sursă (echipa multidisciplinară) și având caracter practic. Durata cursului este de aproximativ 3 ore, la final tatii primind certificatul de participare care la garantează prin lege 10 zile de concediu parental în plus.

Sunteți rugați să aveți asupra dumneavoastră actele de identitate și să pregătiti o listă cu întrebări la care speakerii echipei vă vor răspunde. Accesul se face pe intrarea principală în spital, strada Cuza Vodă, la linia de tramvai (vă recomandăm să ajungeți în jurul orei 9:50), după efectuarea triajului epidemiologic urmând a fi îndrumați, de la biroul informații, către amfiteatru. Inscrierile se fac sub formă de comentariu la postarea pe pagina de Facebook cu precizarea numărului de persoane participante. Vă mulțumim pentru încredere și interes, Echipa Școala Părinților.

sursa: https://www.facebook.com/Scoala-Parintilor-Maternitatea-Cuza-Voda-Iasi-704967969635160/