Joi, 18 noiembrie 2021, Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii “Moldova” Iași va susține un minunat concert coral de muzică engleză renascentistă, în Sala Eduard Caudella – Casa Balș, începând cu ora 19,00.

Dirijor: BOGDAN COJOCARU

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29

Vineri, 19 noiembrie 2021, ora 19,00, orchestra simfonică a Filarmonicii “Moldova” din Iași va susține la Casa de Cultură a Studenților, un concert simfonic sub bagheta dirijorului ALAIN PÂRIS (Franța).

In program:

  1. CAMILLE SAINT-SAËNS – Prélude du Déluge (primă audiție)

Solo vioară: Andrei CHIRILĂ

  1. FRANZ LISZT – Concertul nr.1 pentru pian și orchestră în mi bemol major, S.124

Solist: RĂZVAN DRAGNEA – pian

  1. CAMILLE SAINT-SAËNS – Simfonia nr.2, op.55, în la minor (primă audiție)

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18,00.

Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, va permite participarea la manifestările artistice doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.

Relații la telefon: 0332 882 025