Anunțul a fost făcut de către Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” din Iași. Din primele informații, se pare că bărbatul a fost atacat de cei patru câini care l-au mușcat de față, urechi și omoplați. Pacientul a rămas internat pentru investigații și tratament de specialitate.

“Pacient de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, a fost adus în cursul zilei de ieri, 21.11, în jurul orelor 17.30, la UPU Sp. Sf. Spiridon de către echipaj SMURD-EPĂ din loc public pentru plăgi multiple mușcate de către 4 câini fără stăpân în zona Cicoarei. Pacientul prezența plăgi mușcate la nivel auricular stâng – cu importanță lipsa de substanță la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii maseterine și geniene stângi și plăgi escoriate la nivelul omoplaților bilateral. După consulturile de specialitate – ORL, OMF, Chirurgie Generală și Boli Infecțioase în vederea stabilirii conduitei terapeutice, pacientul a rămas internat pe clinică de ORL”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Pacientul a declarat medicilor că mersese în vizită la fratele lui în cartierul Galata și se întorcea spre casă, în cartierul Zimbru atunci când a fost atacat de cele patru animale.