Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap.
Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau și că sunt atrași unul de celălalt (cinemagia.ro).

Dacă nu v-ați prins, este vorba despre un film care se anunță a fi un mare succes. Din distribuție fac parte Iuliana Beregoi, Connect-R și Ceanu Zheng. Potrivit regizorului Cătălin Dascălu, filmul a fost turnat intergral la Iași și va avea premieră duminică, 8 ianuarie 2023, la ora 18.

“Este un film romantic, un film de dragoste. Eu sunt generația “Liceenii” și mereu am simțit lipsa unui astfel de film din piața românească. Dacă vă amintiți, “Liceenii” a fost un film romantic, superb din toate punctele de vedere și a fost o pauză foarte mare, de câteva decenii, în care nu s-a produs un astfel de film în România, de același calibru. Nu am vrut să fac același film ci unul care să rămână peste timp, de care să își amintească cei care merg acum la film peste ani și să își aducă aminte exact cum ne aducem noi aminte de “Liceenii”. Cred că am reușit acest lucru căci “Două Inimi” este pe locul doi în box-office, după “Avatar” la vânzări, ceea ce este o încununare a muncii noastre”, a declarat regizorul Cătălin Dascălu.