La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Fermelor, din Piatra Neamț.

Din primele informații a reieșit că un copilaș, în vârstă de 2 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce se afla la etajul IV al unui bloc, s-ar fi rezemat de fereastră, moment în care ar fi căzut la parterul blocului.

În urma impactului, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, modul în care s-a produs evenimentul.

Cel care a făcut sesizarea este un bărbat de 61 de ani, din Piatra Neamț, ce locuiește în zonă și se afla în fața blocului.

Pe surse, mama a fost găsită în stare de șoc fiind solicitată o ambulanță și pentru ea. Politistii si salvatorii care au ajuns l-ar fi găsit plângând și încercând să se ridice.

Se pare că micuțul ar fi profitat de un moment de neatenție al mamei și s-ar fi cocoțat pe câteva perne și un scaun aflat la baza ferestrei.