Acuzații grave la o școală din Câmpulung Moldovenesc: un copil de șapte ani ar fi fost lovit și zgâriat de către învățătoare, iar asta este și concluzia certificatului medico-legal. Mama copilului spune că nici învățătoarea nici directoarea nu rescunosc incidentul șocant și mai mult, acestea ar fi încercat să-l intimideze pe copil și să ascundă faptele.

Potrivit jurnalistilor Euronews, directoarea școlii sustine că o ancheta internă este în desfășurare. Totuși, conducerea Inspectoratului de Învățământ din Suceava spune că ancheta s-a terminat. Concluzia: agresiunea nu ar fi avut loc. Între timp, poliția a început o anchetă penală.

Copil: „Și nu poți să spui că nu m-ai lovit, am dovezile pe mine.”

Învățătoare: „Unde te-am lovit?”

Copil: „Aici și aici.

Învățătoare: „Cu ce te-am lovit?”

Copil: „Cu mâna.”

Discuția dintre învățătoare și copilul agresat a fost înregistrată. Elevul de șapte ani a confruntat-o pe învățătoare chiar în biroul directoarei însoțit de mama sa. Au mers acolo pentru că, spun părinții, copilul a fost lovit și zgâriat pe 12 decembrie în clasă, de față cu toți elevii. Au mers la medicina legală, unde au obținut un certificat pe care scrie negru pe alb că prezenta echimoze, excoriaţie şi tumefacţie, leziuni ce necesită patru, cinci zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care „s-au putut produce prin lovituri cu mijloace contondente și zgâriere cu mâna”. Pusă în fața acuzațiilor, dar și a documentului, învățătoarea neagă că l-ar fi bătut pe copil.

detalii aici:

https://www.euronews.ro/articole/invatatoare-acuzata-ca-a-agresat-un-copil-legistii-confirma-ca-elevul-avea-urme-d