Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu șase autospeciale și echipaje specializate, pentru extragerea, evaluarea și acordarea îngrijirilor medicale victimei unui accident de muncă produs în pădurea aflată la marginea localității Poiana lui Alexa, comuna Pușcași. În accident a fost implicat un tractor articulat forestier (TAF) și o persoană.
Cinci dintre autospecialele de intervenție au putut înainta doar până la cantonul silvic, drumul forestier extrem de accidentat permițând doar accesul autospecialei autoșenilate. Toate celelalte echipaje au mers pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenție.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat prins sub un utilaj forestier, zona fiind foarte accidentată.

Victima se afla în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator. După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns pozitiv la aceste manevre.

La ora 14:45, medicul de pe ambulanța SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul bărbatului în vârstă de 58 ani.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.