Întâmplare şocantă luni, în jurul orei 13.00, la Râmnicu Sărat. Un băieţel in vârstă de 2 ani se afla în faţa curţii bunicilor. Pentru câteva minute, bunica l-a lăsat pe copil în grija unei rude. A fost exact momentele în care un individ s-a furişat pe lângă gard, până la cel mic, l-a luat pe sus şi a rupt-o la fugă, cu el în braţe.

Fratele femeii a plecat în urmărirea răpitorului imediat. A reuşit să-l prindă după câteva minute.

Intrebat de ce a vrut să-l răpească pe cel mic a primit un răspuns de-a dreptul şocant.

“L-am întrebat. De ce l-ai luat? De trei ori mi-a spus că a visat că trebuie să ia un copil. M-a şocat. Deci, nu-mi venea să cred. Tremuram toată”, a declarat bunica copilului, potrivit observatornews.

Rudele copilului au anunțat Poliţia. Oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă.

“Tânărul a fost interceptat în scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Vâlcelele”, a declarat Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă se va stabilii că a avut discernământ în momentul comiterii infracţiunii, acesta riscă ani grei de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.