Un copil de doar 2 ani şi 9 luni a fost găsit înecat în apropierea staţiei de epurare de la Tălmaciu, în albia râului Cibin, judeţul Sibiu.

Poliţia din Sibiu a transmis joi, 28 aprilie, că un bărbat, tătal copilului, din Tălmaciu a sesizat, miercuri seară că fiul său în vârstă de 2 ani şi 9 luni a plecat de acasă, în jurul orei 18:50, fără a mai reveni.

Astfel, s-au constituit în regim urgent echipe de cercetare, formate din patrule de poliţie, pompieri voluntari din Tălmaciu şi membri ai familiei. În jurul orei 22:00, un bărbat a găsit copilul în albia râului Cibin, la aproximativ 3 kilometri de locuinţă.

Băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator şi în hipotermie severă şi a fost transportat la spital, dar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

“Aseară, în jurul orelor 22:05, în urma unui apel venit la 112, SAJ Sibiu a deplasat de urgenţă două echipaje medicalizate, unul de la Tălmaciu (tip B) şi unul de la Sibiu (cu medic) pentru un copil găsit înecat în zona localităţii Tălmaciu, la staţia de epurare a apei. Echipajele sosite la faţa locului au găsit un băiat de 2 ani şi 9 luni aflat în stop cardio-respirator şi cu hipotermie severă”, se arată într-un comunicat oficial.

Poliția a deschis o anchetă. 

sursa: realitatea.net