Un bărbat din Ucraina este căutat de către polițiștii români după ce și-ar fi ucis un concetățean apoi a dat bir cu fugiții.

“În dimineata zilei de 10 februarie a.c., în jurul orei 04:00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că la bordul unei nave sub pavilion internațional acostată in Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetățeni ucraineni.

În urma conflictului, unul dintre aceștia a fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit imediat nava.

Bărbatul a fost identificat de polițiști, în acest moment fiind desfășurate activități de căutare, localizare și depistare a acestuia.

Semnalmente PUYKO YAROSLAV: 32 de ani, 172 cm înălțime, 50 kg, îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, blugi albaștri, capul acoperit cu fes, având asupra sa o geantă de umăr tip laptop.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sau orice alte informații de ajutor, sunt rugate să apeleze de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!