Potrivit Agerpres, Judecătoria Ploiești a stabilit o sentință de 3 ani de închisoare cu suspendare în ceea ce o privește pe mama copiilor în vârstă de doi ani, pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Totodată, instanța interzice femeii exercitarea mai multor drepturi, inclusiv cel de a ocupă o funcție care implică exercițiul autorității de stat, părintești și de a fi tutore sau curator, pe o perioadă de 5 ani.

De asemenea, femeia trebuie să frecventeze trei programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probațiune Prahova sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate. În plus, pe periodă de supraveghere, aceasta va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 120 de zile.

Reamintim că în luna august a anului trecut, cei doi copii în vârstă de doar doi ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din municipiul Ploiești. Din cercetări, a reieșit că cei doi micuți nu erau supravegheați în momentul în care s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol.

Ulterior, anchetatorii au descoperit că mama acestora era live pe Facebook în timp ce micuții se prăpădeau pe trotuar.

foto: stiridiaspora.ro