Un băiețel de 1 an și 2 luni, din localitatea Fruntișeni, Vaslui a murit duminică în condiții cel puțin ciudate. Mama sa a declarat ca dupa ce se întorseseră împreună de la Biserică duminica la pranz, a culcat copilasul iar „15 minute mai târziu”, a fost gasit, după cum susține mama, înecat într-un pârâu aflat la 500 metri de casă. Martorii spun ca cel pârâu era uscat, însă exista un singur loc cu puțină apă, iar acolo a fost găsit micuțul, cu fața în jos.

Familia mai are trei copii, cu vârste între 3 și 7 ani, cea mică fiind la grădiniță, iar cea mare în clasa pregătitoare. După doar 15 minute, spune ea, s-a dus să vadă băiețelul, dar a rămas înmărmurită: copilul dispăruse! Micuțul Nicolas nu mergea încă în picioare, doar de-a bușilea. Au dat imediat alarma la 112, au fost trimiși polițiști și jandarmi la Fruntișeni, au început căutări frenetice, dar nimic. Nici urmă de Nicolas. Au căutat și rudele și cetățenii din comună, peste tot. Și, în jurul orelor 20.30, a fost găsit sub un pod, la circa 500 de m de casă, cu fața în jos, într-un ochi de apă.

„Este ceva de neînțeles! Podul acela este peste un pârâu care este secat! Doar într-un singur loc era un ochișor cu apă și acolo a fost găsit, cu fața în jos! Nimeni nu înțelege cum a ajuns acolo micul Nicolas! Se fac cercetări, va fi făcută și autopsia, vor ieși la iveală cauzele decesului. Dar este păcat de așa un înger să piară într-un mod atât de misterios”, a spus primarul comunei Fruntișeni, Ioan Onel, care a participat și el la căutări.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragicul eveniment. Vor fi luate în calcul toate variantele, inclusiv răpirea și uciderea micuțului Nicolas. Deocamdată, cercetările sunt în plină desfășurare.

sursa: vremeanoua.ro/ foto: captura video vremeanoua.ro

video: https://www.youtube.com/watch?v=HwM5aNCLsbw