Iesenii care locuiesc in zona Bucium trebuie sa aiba nervi tari in urmatoarea perioada si sa plece mult mai devreme de acasa, traficul fiind efectiv paralizat dupa inceperea lucrarilor de schimbare a retelei de termoficare. Circulatia se efectueaza pe 3 benzi in loc de 4, marcajele stradale au fost deja facute ieri seara de la Podul Bucium pana la Spitalul Socola.

In dimineata aceasta coada de masini se formase dinainte de Hanul Trei Sarmale, strabatea Podul Bucium si ajungea pana la Carrour Felicia respectiv Dedeman Primaverii, exact ca intr-o zi din cursul anului scolar, cand se formeaza aceleasi cozi infernale.

Oamenii spun ca de cativa ani indiferent de ora la care pleaca spre Podu Ros, traficul este infernal, se sta cate o ora pe acelasi traseu care era strabatut in mod normal in 10, maxim 15 minute.

Din pacate lucrarile efectuate pe directia Pod Bucium – Spitalul Socola nu fac decat sa inrautateasca situatia traficului, si asa foarte aglomerat iar cetatenii care locuiesc in zona se gandesc cu groaza la inceperea anului scolar.