Ieri,19 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe un drumul comunal, în localitatea Cândești.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Cândești, s-ar fi aflat, în calitate de pieton, pe partea carosabilă, a fost surprins și accidentat de un autovehicul.

În urma accidentului a rezultat decesul tânărului în cauză.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, fără încuviințarea polițiștilor.

În prezent, polițiștii efectuează activități specifice în vederea identificării și depistării conducătorului auto și luării măsurilor legale care se impun.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Comunicat oficial SAJ Neamț: 19.09.2021, ora 02:14, Vădurele – Cândeşti – loc public, necunoscut, pacient sex masculin, diagnostic: decedat, politraumatism prin zdrobire cap; la locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu medic;  pacientul a rămas la locul solicitării.

sursa: ziarpiatraneamt.ro