10 strazi din municipiul Iasi vor fi închise circulatiei autovehiculelor pana pe data de 15 octombrie, la ora 24.00 cu posibilitatea ca si alte strazi sa se inchida, in functie de necesităti. Masura a fost luata pentru a facilita desfăşurarea în condiţii optime a Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva.

„In perioada 08.10.2021, incepand cu ora 22.00, pana pe 15.10.2021 ora 24.00 se inchide/restrictioneaza circulatia autovehiculelor, in functie de necesitati, pe strazile: Col. Langa, Arh. G. M. Cantacuzino, lordachi Lozonschi, str. C. Negruzzi, str. P. Movila, std. Uzinei, str. Morilor, cu posibilitatea de prelungire a arealului restrictionat (ex. str. Sf. Andrei, str. I. Bacalu, bd. Regele Ferdinand I al. Romaniei).
In perioada 12.10.2021 – 15.10.2021 se inchide/restrictioneaza circulatia rutiera, functie de necesitati, pe arterele: b-dul. Stefan cel Mare si Sfant, (tronsonul cuprins intre Casa Modei si str. I.C. Bratianu), str. Agatha Barsescu pana la intersectie cu str. Dancu si str. I.C. Bratianu pana la intersectie cu str. Cuza Voda.
In data de 14 octombrie a.c. in functie de necesitati, pentru organizarea slujbelor si adunarii religioase prilejuite de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, arealul de desfasurare va fi extins si va cuprinde bd. Stefan cel Mare si Sfant (tronson cuprins intre str. A. Panu si Casa Modei), Parcare Teatrul National, str. I. C. Bratianu si str. A. Barsescu”, se anunta in una din ultimile dispozitii ale Primariei Iasi.