În accidentul rutier din această dimineață de la Budăi au fost îmi ate 5 auto (4 autoturisme și un camion) și a fost vorba despre un impact frontal între 2 dintre autoturisme, celalate 3 fiind acroșate). Potrivit Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași, în urma evenimentului auto au rezultat 4 victime din 2 mașini:

– C. I., bărbat în vârstă de 27 ani, șofer și totodată cel care se pare că a provocat accidentul, a adormit la volan, prezintă traumatism cranio-facial, escoriații hemifacies drept, contuzie toraco-abdominală stâng ă, contuzie glezne bilateral și contuzie pumn drept;

-A. N. bărbat în vârstă de 47 ani, șofer, prezintă contuzie stern, contuzie toraco-abdominală;

-M. R., femeie în vârstă de 79 ani, pasager dreapta spate, prezintă contuzie toraco-abdominală;

C. O. femeie în vârstă de 50 ani, pasager dreapta față, purtătoare de centură de siguranță, prezintă contuzie toraco-abdominală.

Potrivit aceleași surse, toți pacienții sunt in investigații, se așteaptă analize și consulturi de specialitate.

De asemenea, IPJ Iași a transmis un comunicat de presă referitor la acest eveniment auto.

“La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii Serviciului Rutier Iași au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Budăi, din județul Iași a avut loc un accident rutier.Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că în accident au fost implicate 5 autovehicule, iar 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.Toți cei 5 conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.