Tânărul ieșean care a făcut vâlvă în mediul online după ce a pornit o bătaie în curtea Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” a fost reținut de către polițiști. Imediat după incident, tânărul lansa amenințări în mediul online asupra unui alt tânăr, cu riscul de a se duce la pușcărie. Polițiștii i-au “îndeplinit” dorința și l-au reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului în vederea arestului preventiv.

“Poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Iași au condus la cercetări un tânăr, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, la data de 30 septembrie a.c., tânărul ar fi agresat mai multe persoane și ar fi folosit un spary iritant lacrimogen împotriva a două dintre acestea. De asemenea, anterior ar fi încercat, prin exercitarea de acțiuni violente, să-i sustragă bunuri din buzunarul unui tânăr.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 05 octombrie a.c., acesta a fost reținut de polițiștii Secției nr. 2 Poliție Iași pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 06 octombrie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă”, a transmis Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iasi.