Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț aduce in atentia tuturor un caz dramatic din cartierul Văleni. Un tată care își crește cele trei fetițe singur, după ce mama lor le-a abandonat, are nevoie disperată de ajutor. Tatăl e un om harnic și muncea cu ziua pe unde apuca, însă și acest venit i-a dispărut după ce a suferit un accident în urma căruia și-a fracturat piciorul.

A acumulat restanțe la gaz și energie, utilități, însumând aproximativ 6000 lei. Riscă să rămână fără gaz și lumină, chiar in prag de iarnă.

„Într-o lume dominată de incertitudine și dezbinare, noi suntem ca niște săgeți. Dacă suntem pe cont propriu, suntem fragili și vulnerabili, dar dacă găsim o cale de a rămâne uniți, de-a nu ne mai împărți în tabere, nimic nu ne poate frânge.

Avem nevoie unii de ceilalți mai mult ca oricând, avem nevoie de a nu arăta cu degetul, ci de a întinde o mână. Poate că a înțelege și a ajuta o persoană nu schimbă întreaga lume, dar poate schimba lumea acelei persoane.

Mama lor le-a părăsit pe cele 3 fetițe de ceva timp. Haideți să îi ușurăm puțin povara acestui tată. Și așa se chinuie să pună o bucată de pâine pe masă.

Noi, voluntarii îngerilor, suntem epuizați de avalanșa mesajelor pentru ajutor. Cazuri grele, grave, oameni izolați, bolnavi, fără medicamente, hrană, caldură, măcar un ceai.

Am senzația uneori că trăim ,,Apocalipsa”!

Suntem obosiți, suntem plini de teamă și totuși nu putem renunța la a fi speranța pentru cei singuri, plini de nevoi, mame care nu au lapte, le-au secat sânii de foame și nu-și pot alăpta pruncii, tații părăsiți și rămași cu copii, bătrâni speriați, bolnavi.

Parcă am fi într-un film de proastă regie. Știu, toți suntem îngenuncheați de situația din țară, de boală, de spitale super aglomerate, criza politică, scumpirile, dar eu tot cred în unire, iubire și dăruire.

Mulțumesc tuturor celor care ne susțin în misiuni îndeplinite. Să fiți binecuvântați, oameni buni, oriunde vă aflați.”, a declarat Carmen Suciu, de la Asociația Născută Înger.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

Sursa: ziarpiatraneamt.ro