Puțin după ora 03.00 forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea /comuna Comarna. La locul interventiei au actionat SVSU al Comunei Comarna, iar din cadrul forțelor profesioniste 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

La sosirea echipajelor de intervenție profesioniste la locul evenimentului incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit cu suprafața desfășurată de aproximativ 100 de mp.

Două persoane erau autoevacuate din locuința incendiată, conștiente, acestea au fost asistate medical de către echipajul de prim ajutor SMURD dea Departamentul 2.

O persoană cu dizabilități (picior amputat) sex F, 57 de ani, conștientă, cu o arsură veche de două zile la mâna stânga, a fost preluata de către echipajul SMURD și transportata la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.