Doamnelor și domnilor, mare distracție mare în centrul municipiului nostru. Pentru cei care încă nu au prins video postat pe o rețea de socializare va aducem noi la cunoștință că s-a lăsat cu o urmărire că în filme, dat jos din mașină, investigații… tot tacâmul.

Protagoniști au fost Dan Ștefan, secretarul PMP Iași, city managerul Iașului și mărul discordiei, o anume domnișoară, ori poate o doamnă-că în ziua de azi nici nu le mai poți deosebi, despre care nu putem spune prea multe decât că era nici blondă, nici șatenă, numai așa cât să ducă pe toată lumea în eroare. În fine, să nu de îndepărtăm de la subiect.

Managerul nostru se plim… ăăă, deplasa, în interes de serviciu desigur, într-un bolid din colecție ce zboară unde nici nu te duce gândul, numai că nu era singur ci însoțit. Acuma, ca să o spunem pe aia dreaptă, nu știm sigur cine era însoțitoarea, dar știm sigur că i-a atras atenția lui Dan Ștefan, care imediat a pornit pe urmele celor doi, cu camera pornită să vadă pe cine plimba stimabilul manager cu mașina.

S-a lăsat cu oprirea bolidului în mijlocul drumului-dacă cumva va rodea curiozitatea, chiar pe Săulescu, iar apoi cu coborârea domnișoarei din bolid și fugă de la “locul faptei’.

Din toată tărășenia de mai sus, cea mai șifonată a ieșit blondo-șatena noastră, căci a rămas “de căruță” și a trebuit să se descurce singură, pe jos.

Păi se poate, domn’ manager, să lăsați femeia așa, cu ochii în soare? Nu-i frumos!

Acest articol este un pamflet, orice asemanarea cu realitatea este pur intamplatoare.