Compania de Transport Public Iasi a lansat o licitație cu o valoare estimată a contractului de 1,4 milioane lei (fără TVA) pentru achiziția integrată ce cuprinde echipamente hardware, licență software și serviciile aferente, inclusiv mentenanță. În momentul de față, CTP are 38 de panouri informative instalate în tot atâtea stații de transport. Noul contract constă în achiziția a încă 100 de panouri.

În documentația de atribuire se arată că 50 de panouri trebuie livrate și puse în funcțiune până la sfârșitul acestui an, iar celelalte pe parcursul anului 2022. „Pentru punerea în funcțiune, CTP va realiza un inventar cu stațiile de călători în care vor fi amplasate panourile de informare, precum și locul și instrucțiunile de montaj, pe care îl va transmite către contractant”, se arată în caietul de sarcini.

Panourile vor afișa informații în intervalul 5.00 – 23.30, conform programului de transport al CTP. Criteriul de atribuire a licitației este prețul cel mai scăzut, iar companiile interesate trebuie să depună oferte cel târziu luni, 27 septembrie.