Școala “ Titu Maiorescu”, una din cele mai prestigioase școli gimnaziale din Iași, va avea sala de sport modernă. Aceasta ar urma să fie gata in 2 ani de zile. Pentru că la licitatie firmele de construcție s-au arătat foarte interesate de acest proiect, cel mai probabil se va alege cu contract semnat firma cu cel mai mic preț.

Investiția va fi de aproximativ 1.3 milioane de euro si este finanțată prin intermediul fondurilor guvernamentale. Plata se va face esalonat, in 24 de luni:

„Prin prezentul proiect se propune realizarea unei săli de sport cu structura metalică cu fundații de tip izolate sub stâlpi, cu regimul de înălțime parter + etaj parțial. Sistemul de fundații va fi de tip izolate bloc de fundare și cuzinet din beton sub stâlpi metalici cu grinzi de fundare pe ambele direcții. Prețul contractului de lucrări va fi plătit astfel: eșalonat, pe o perioadă de 24 de luni, în termen de 30 de zile de la emiterea facturilor. Facturile se vor emite pe baza situațiilor de plată confirmate de dirigintele de șantier”, este specificat în documentația procedurii.

La școala “ Titu Maiorescu” sunt peste 1600 de elevi care vor beneficia de sala de sport.