Plenul Consiliului Județean a aprobat în ședința ordinară din data de 29 martie 2022 o hotărâre prin care va fi infiintat un nou departament în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iasi. Este vorba despre Departamentul de Comunicare și Relații Publice.

“Din dorința de a ilustra adevărata valoare a spitalului și ținând cont că suntem un stâlp în ceea ce reprezintă medicina zonală, dorim să schimbăm și imaginea unității medicale. În consecință, urmează să modernizăm site-ul spitalului, să îl aducem la standarde europene dar și pagina de Facebook, pentru că în anul 2022 este atât de importantă.

Astfel, am înființat Departamentul de Comunicare și Relații Publice, ce va face parte din structura spitalului și de care va fi responsabilă o persoană ce este deja angajată în cadrul spitalului, ce ar urma să preia, pe lângă celelalte responsabilități, și partea aceasta de comunicare.

Totodată, vom schimba și sigla spitalului cu una care, cred eu, ne reprezintă mult mai bine. Sigla veche nu mai este potrivită cu nouă față a spitalului, pavilioanele au fost modernizate, cu excepția pavilionului VII iar viitorul pavilion VIII ce urmează a fi construit va fi unul ultramodern, va fi practic, un spital nou, dotat la cele mai înalte standarde”, a transmis Dr. Florin Roșu, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” din Iași