Toată noaptea trecută autospecialele ISU au fost pe teren pentru a transporta pacienți care au avut neapărată nevoie. Printre aceștia, menționăm că au fost cazuri cu pacienți dependenți de oxigen, de dializă a căror viață era în pericol.

Astfel, o autospecială de transport victime multiple și șenilata de la Galați împreună cu un asistent SAJ s-au deplasat la Probota pentru a prelua un adult dependent de oxigen. Șenilata (UTV) de la Galați a transportat 11 persoane (cetățeni ucraineni) din localitatea Mihail Kogălniceanu în localitatea Tigănași, la spațiul de cazare organizat de Primăria Tigănași.
Șenilata (UTV) de la Galați a transportat o persoană însărcinată din localitatea Cârniceni la echipajul medical în vederea transportului la spital.
Șenilata (UTV) de la Galați s-a deplasat în sat Mihail Kogălniceanu din comuna Țigănași pentru a prelua un pacient pentru dializă.

La nivelul IGSU, pentru gestionarea în cele mai bune condiții a potențialelor efecte și eficientizarea misiunilor de răspuns, s-a dispus măsura suplimentării forțelor și a mijloacelor de intervenție locale cu personal și tehnică astfel încât pentru ISU IAȘI au fost trimise următoarele autospeciale în ajutor:

-1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU MS

-1 autospecială pentru transport victime multiple și o șenilată de la ISU BZ

-autospecială pentru transport victime multiple și o șenilată de la ISU VN

-autospecială pentru transport victime multiple și 2 șenilate de la ISU GL