Primarul comunei Ciortești, Alina Apostol demonstrează că este atentă la nevoile cetățenilor. De această dată, “vizate” sunt doamnele și domnișoarele și, de ce nu, chiar și domnii astfel încât sunt în curs de amenajare trei spații numai bune pentru înființarea unui salon de înfrumusețare: frizerie, coafor, cosmetică, manichiură, pedichiură. Iar cel mai important, sunt încurajate colaborările cu localnici dornici să presteze astfel de servicii.

“Renovez și recompartimentez apartamentul aflat la parter, de lângă sediul nou de primărie din Ciortești, pentru o destinație atât de necesară pentru comuna noastră!
Cel mai aproape salon de înfrumusețare este la Iași și cred eu că punând la dispoziție un spațiu amenajat, va fi mai ușor pentru cei care își doresc să presteze aceste servicii pentru doamnele și domnii noștri.
Așadar avem 3 încăperi branșate la apa și canalizare, un spațiu comun de așteptare și baie.
Vă invit să vă exprimați intenția de a închiria în scopul mai sus menționat, vom demara și procedura de scoatere la licitație a spațiilor, dar vreau să știu care este interesul vostru și în funcție de aceasta vom stabili modalitatea de închiriere.
Vă aștept la primărie să discutăm, sper să facem împreună inaugurarea primului salon de înfrumusețare din comuna Ciortești!”, a anunțat primarul Alina Apostol.