Weekend plin pentru iubitorii muzicii rock, la Iasi are loc Rock’N’Iasi 2021.

Sunt 6 formații prezente in aceasta seara, unele familiarizate cu scena festivalului, altele aflate în primul lor concert live, cum este cazul trupei San Mitch, cea care a deschis festivalul. Concertul a înceaput după ora 17:00.

Persoanele care doresc să participe la eveniment, sunt rugate să respecte următoarele reguli:

1. Intrarea se face în limita locurilor disponibile: maxim 500 persoane. Din motive de securitate a participanților la festival trebuie luate măsuri organizatorice.

2. Pentru gestionarea numărului de persoane, organizatorii au luat decizia de a face intrarea pe bază de scanare Certificat COVID / certificat verde electronic (UE), disponibil pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/. Acel certificat trebuie sa conțină una dintre următoarele:

– Certificat de vaccinare cu schema completă;

– Buletin analize test PCR-RT, nu mai vechi de 72 de ore;

– Buletin analize test rapid anti-gen, nu mai vechi de 48 de ore;

– Adeverință de la medicul de familie care să ateste faptul că a trecut prin boala Covid-19.Participanții cu vârsta sub 18 ani nu trebuie să prezinte niciuna dintre documentele menționate mai sus. Toți participanții trebuie să aibă buletinul pentru a avea acces în incinta festivalului.

Persoanele mai mici de 14 ani trebuie să fie însoțite de un adult pentru a putea intra. Pentru persoanele care nu au certificate Covid, vom face tot posibilul ca festivalul sa poata fi observant si in afara zonei delimitate.

3. Accesul participanților este permis începând cu o ora inainte de primul recital. Singura cale de acces la festival pentru public se găsește la intrarea principală dinspre COPOU. Accesul va fi gratuit pentru toate zilele festivalului. Pentru buna desfășurare a evenimentului, triajul epidemiologic va fi asigurat de către Serviciul Voluntar de Ambulanță și va fi supervizat de către Patrula Sanitară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *