Un antrenor de fotbal ieșean este acuzat de părinți că ar jigni copiii pe care îi antrenează. Părinții și-au manifestat nemulțumirile pe o rețea de socializare, sperând că cei care vor citi mesajul se vor gândi de două ori înainte de a-și duce copiii la fotbal.

Mama unui băiețel acuză antrenorul, pe Nicu Pancu de la clubul United Juniors Iași că ar adresa injurii și jigniri copiilor, acesta fiind, după spusele femeii, un motiv ce i-ar fi determinat și pe alți părinți să își retragă copiii de la antrenamente.

“Să vă fie rușine, domnule Nicu Pancu! Vă comportați foarte urât cu copiii, jigniți copiii! Aveți foarte mulți copii care au plecat de la club, pentru că va adresați cu cuvinte urâte, precum: Prostule, nebunule, șchiop, chior, handicapat, etc. Cum vă permiteți? Cine va da acest drept? V-ați bătut joc de copilul meu și implicit de mine. O faceți doar pentru bani și nu va sensibilizează nimic în ceea ce privește sufletul unui copil. Nu recomand acest club, deoarece funcționează doar pentru bani și știe să își bată joc de copii. Un apel către părinți: Evitați acest club și aveți grijă pe mâna cui dați copiii! Voi face publice toate filmuletele pe care le am de la meciuri, să vă demonstrez cum sunt jigniți copiii și cum ‘zbiară’ la ei și le aduce cuvinte jignitoare. La ultimul meci a înjurat și portarul. Cum își permite? În ce țară trăim, domnule Nicu Pancu? Mergeți și consultați un medic. Nimic pe lumea asta nu va dă dreptul să vă bateți joc de sufletele copiilor. Foarte urât! Să vă fie rușine! “, a scris Petronela, mama unui copil antrenat de către Nicu Pancu la United Juniors Iași.

Femeia a distribuit recenzia și pe pagina oficială a clubului.